Stukadoor Blaricum

Bent u op zoek naar een professionele stukadoor in Blaricum? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al decennialang verzorgen wij de meest uiteenlopende stukadoorwerkzaamheden in woningen, winkels en bedrijfspanden in uw regio. Bij stukadoorbedrijf Blaricum kunt u bovendien rekenen op vakmanschap tegen een betaalbare prijs. Hieronder leest u alles wat u wilt weten over stucwerk in Blaricum.

Ga snel naar

Wat doet een stukadoor?

Een stukadoor werkt muren en plafonds af. Dit doet hij met een mortel: een mix van kalk, water en zand. Soms zijn dit nieuwe muren en plafonds, maar we stucen ook muren en plafonds die beschadigd zijn en een nieuwe laag nodig hebben. Pas als een muur gestuct is, kunt u hem schilderen of behangen.

Waarom stukadoor Blaricum inhuren?

Heeft u een grote stucklus? En twijfelt u nog of u de klus zelf gaat uitvoeren of dat u liever een professioneel stukadoorbedrijf inhuurt?
Wij raden u aan om stucen uit te besteden. Het werken met mortel vraagt namelijk nogal wat ervaring. U wilt immers wel dat uw muren en plafonds er strak uitzien. Stukadoor Blaricum heeft ervaring in alle soorten stucwerk in uw regio!
Waarom klanten kiezen voor stukadoorbedrijf Blaricum:

Al jarenlang zijn wij vaste partner van diverse particulieren en bedrijven in Blaricum en omgeving. We leveren vakwerk en adviseren ook aan derde partijen. Wij zijn van mening dat stucwerk er niet alleen superstrak moet uitzien, maar vooral moet passen wij uw wensen en interieur of exterieur.

Stukadoor Blaricum

Waarvoor kunt u terecht bij stukadoorbedrijf Blaricum?

Wij leveren alle soorten stucwerk in Blaricum en omgeving. Of u nu een klassiek interieur heeft of een moderne look wilt. Of u binnen of buiten wilt laten stucen. Bij ons bent u aan het juiste adres. Hieronder sommen we overzichtelijk voor u op welke stucwerkzaamheden wij zoal uitvoeren. Staat uw wens er niet tussen? Dan is de kans groot dat wij dit tóch kunnen uitvoeren. Neem gerust contact met ons op!

Vrijblijvende offerte?

Stukadoor Blaricum kosten

Wilt u uw project uitbesteden aan stukadoor Blaricum? De exacte prijs voor het stucwerk is afhankelijk van een aantal factoren:

De prijs voor plafonds stucen ligt doorgaans iets hoger dan bij het stucen van een muur. Het is immers arbeidsintensiever om boven het hoofd te werken. Gemiddeld kost het stucen van een muur tussen de € 10 – € 22 per m2. De kosten voor een plafond liggen tussen de € 15 – € 20 per m2.

Hieronder ziet u een gemiddelde prijsindicatie.

Soort afwerkingPrijs per m2, incl. materiaal en btw
Sausklaar stucen (glad)€ 10 – € 25
Behangklaar stucen (bijna glad)€ 10 – € 18
Spackspuitwerk (gespoten korrel)€ 8 – € 11
Sierpleister€ 16 – € 23
Muren stucen (glad)€ 10 – € 22
Plafond stucen (glad)€ 15 – € 20
Schuurwerkzaamheden€ 18 – € 25
Raapwerk (dik stucwerk vanaf 1 cm)€ 18 – € 30

Offerte aanvragen stukadoor Blaricum

Bent u op zoek naar een stukadoor in Blaricum of omgeving? En wilt u weten wat dat u precies gaat kosten? Vraag hieronder geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.
Wilt u liever vrijblijvend advies? Neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens hieronder.

Aannemer Blaricum

Proces offerteaanvraag

  1. Uw beschrijft uw project zo gedetailleerd mogelijk.
  2. Onze erkende specialist bekijkt uw aanvraag.
  3. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.