Schilder Blaricum

Bent u op zoek naar een professionele schilder voor uw project in Blaricum of omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al decennialang verzorgen wij de meest uiteenlopende schilderwerkzaamheden in woningen, winkels en bedrijfspanden. Bij schildersbedrijf Blaricum kunt u bovendien rekenen op vakmanschap tegen een betaalbare prijs.

Ga snel naar

Waarom schildersbedrijf Blaricum inhuren?

Heeft u een grote schilderklus? En twijfelt u nog of u de klus zelf gaat uitvoeren of dat u liever een professioneel schildersbedrijf inhuurt?
De voornaamste reden om zelf de kwast te pakken is natuurlijk de kostenbesparing. Hoewel het inschakelen van een schildersbedrijf inderdaad geld kost, levert het u wel het mooiste en meest duurzame resultaat op. 

Waarom klanten schildersbedrijf Blaricum inhuren:

Werkzaamheden schilder Blaricum

Heeft u een schilderklus in Blaricum of omgeving? En bent u benieuwd welke werkzaamheden wij zoal uitvoeren?

Vaak wordt onterecht gedacht dat schilders alleen muren sauzen, maar wij doen meer! Bij ons kunt u bijvoorbeeld ook terecht voor het schilderen van een trap of kozijnen. Daarnaast geven wij u graag persoonlijk advies en weten wij alles over het onderhouden van schilderwerk.

Onze meest voorkomende werkzaamheden op een rijtje:

Binnen- en buitenschilderwerk in Blaricum

Bij schilder Blaricum kunt u terecht voor zowel binnenschilderwerk als buitenschilderwerk. Wist u dat wij ook schilderwerk verzorgen aan monumentale panden?

Vrijblijvende offerte?

Schilder Blaricum kosten

Wilt u uw schilderproject uitbesteden aan schilder Blaricum? Hieronder ziet u een overzichtelijke prijsindicatie.

Soort schilderklusPrijs: incl. materiaal en btw
Binnen schilderen€ 30,- per m2
Buiten schilderen€ 35,- per m2
SauswerkV.a. € 10,- per m2
SpuitwerkV.a. € 6,- per m2

Verschil sausen en spuiten

Sausen is het aanbrengen van verf met een roller of kwast. Spuiten gebeurt met een verfspuit. Omdat sausen arbeidsintensiever is, ligt het tarief iets hoger. Voor kleinere oppervlakken wordt vaak voor sausen gekozen. Bij grotere oppervlakken kiest men eerder voor spuitwerk. Het voordeel van sausen is dan weer dat er minder afgeplakt hoeft te worden. Bij verfspuiten moet dit juist zeer secuur gebeuren omdat er veel spuitnevel vrij komt. 

Wilt u verzekerd zijn van het beste schilderonderhoud? Dan is het bij ons ook mogelijk om een schildercontract af te sluiten. Voor een vaste prijs zorgen wij dat uw schilderwerk continu bijgewerkt en onderhouden wordt. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen schilder Blaricum

Bent u op zoek naar een schilder in Blaricum of omgeving? En wilt u weten wat dat u precies gaat kosten? Vraag hieronder geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. 

Wilt u liever vrijblijvend advies? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Aannemer Blaricum

Proces offerteaanvraag

  1. Uw beschrijft uw project zo gedetailleerd mogelijk.
  2. Onze erkende specialist bekijkt uw aanvraag.
  3. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.